Om os

Online booking frisør

Find din favorit blandt vores dygtige medarbejdere – og foretag din booking online. Alle frisører hos Hot N’ Tot har gennemført den 4-årige faguddannelse på Frisørskolen i København.

Dygtige hænder og varme hjerter

De ansatte i salonerne er ikke kun dygtige frisører, de er også smilende og positive mennesker, der udstråler livsglæde og imødekommenhed. Vi fokuserer på at give alle vores kunder en helstøbt oplevelse, og det går udover den flotte frisurer eller den fejlfrie hårfarvning. Giv os et kald, eller foretag online booking af en frisør herunder.

Christel

Christel er som en fisk i vandet – frisør og kosmetolog er det rigtige valg for hende. Med sin passionerede tilgang til faget og tro på egne evner, har hun altid været selvstændig – og hun har med butikkerne i Lyngby og Bagsværd nu 6 frisørbutikker på cv’et. Når Christel tager imod dig i salonerne, byder hun dig samtidig velkommen i sit hjem.

Sandra

Ny tekst kommer…

Nadja

Nadja R. er vores søde og meget kække Bornholmer. Nadja har en solid erfaring og udfører sit arbejde med en fantastisk perfektion. Nadja er absolut en humør bombe i Bagsværd, men desværre må vi undvære Nadja indtil august 2017, da hun er hjemme på barsel.

Cecilie

Cecilie er vældig sød og meget glad for at klippe. Cecilie elsker at klippe børn.

Hanne

Hanne er en voksen pige med erfaring fra både Stender og Cha Cha Cha. Hanne har deltaget i mange kurser inden for klippe- og farveteknik og står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan få lige netop den frisure der passer dig.

Ann-Katrine

Ann-Katrine har erfaring inde for styling og farve, og er rigtig god til at hjælpe dig med at finde den rigtige stil som passer til din personlighed.

Hyggelig atmosfære og dygtige frisører

Bryllupsfrisurer Lyngby
Bryn og vipper Bagsværd
Extensions Lyngby
Familieklip Bagsværd
Hudanalyse Lyngby
Hudplejeklinik Lyngby
Hårfarve Lyngby
Hårplejeartikler Lyngby
Klip Lyngby
Massage Lyngby
Modeklipning Lyngby
Permanent Lyngby

Bagsværd Hovedgade 115
2880 Bagsværd
Tlf.: 44 44 25 11
mail@frisorhotntot.dk

Lyngby Hovedgade 46
2800 Kongens Lyngby
Tlf.: 44 49 25 11
mail@frisorhotntot.dk

Alle vores frisører har den rigtige 4-årige faguddannelse

Medlem af

DOFK – Danmarks Organisation for selvstændige Frisører og Kosmetikere

Åbningstider

Mandag 09:00-17:30

Tirsdag 09:00-17:30

Onsdag09:00-19:30

Torsdag 09:00-19:30

Fredag 09:00-17:30

Lørdag 08:00-14:00

Søndag Lukket